بی بی فاطمه حقیر السادات از دانشمندان زن ایرانی است که ۱۲ اختراع را در کارنامه علمی خود دارد ایشان زاده یزد است و مادر ۴ فرزند می باشد. وی همیشه با حجاب و چادر در محافل علمی ظاهر می شود و اعتقاد دارد که حجاب مانع پیشرفت نیست. ایران دانشمندان زن بسیاری دارد که بعضی مانند مریم میرزاخانی به کشورهای دیگر سفر کردند و برخی ترجیح دادند در کشور خودشان ایران خدمت کنند. خانم حقیر السادات از جمله آنهاست.
افتخارات بانوی ایرانی خانم دکتر بی بی فاطمه حقیرالسادات:
۱-دکترای تخصصی نانومدیسین(نانو پزشکی) از از دانشگاه VUMC آمستردام هلند(۲۰۱۸)
۲-تولید ۳ محصول دانش بنیان
۳-مدیر و کارآفرین نمونه سال ۱۳۹۷
۴-مدیر ۶ شرکت
۵-فناور برتر هفته پژوهش سال۱۳۹۶
۶-منتخب همایش ملی بانوی ستی فاطمه به عنوان برگزیده مدیریت و کارآفرینی سال ۹۸
۷-محقق پسا دکتری(مشترک ایران و هلند)
۸-داور مجلات داخلی و بینالمللی در زمینه نانو و گیاهان دارویی
۹-دکتری تخصصی نانوبیوتکنولوژی از دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران (۱۳۹۶).
۱۰-کارشناسی ارشد زیست شناسیـ فیزیولوژی گیاهی دانشگاه شهید بهشتی (۱۳۸۸).
۱۱-همسر آزاده سرافراز
۱۲-مادر ۴ فرزند
۱۳-عضو شورای شهر یزد و….
جالب است که وی به برکت تحریم ها به تولید داروهای گیاهی روی آورده است.
ثبت اختراع و محصولات دانش بنیان
ـ ۱۲پتنت(اختراع داخلی)نهایی شده
-۸ پتنت در مرحله داوری نهایی
-۱ پتنت امریکایی(us patent) در مرحله داوری نهایی.
ـ تأیید دو محصول دانش بنیان
ـ تأیید دانش بنیان فرمولاسیون نانویی گیاهان دارویی و مواد ماده مؤثره
ـ سه محصول جدید دانش نهایی در مرحله نهایی و…
گفتگو با بی بی فاطمه حقیرالسادات کسی که با تلاش بسیار به این موفقیت ها دست یافته است، به بیان نکات جالبی از زندگی خود می پردازد
در تمام کنفرانس ها و نشست های علمی چه در داخل کشور و چه خارج از کشور چادر به سر دارد این درحالی است که وی از اولین بانوان رشته دکتری نانو بیوتکنولوژی در سطح کشور است.
او که همسر یک جانباز و آزاده است، سالها زندگی دانشجویی را به شیوه ای کاملا متفاوت تجربه کرده است و دارای عناوین و دستاوردهای علمی بسیاری از جمله دانشجوی نمونه کشور، استاد نمونه و… است. همچنین دارای مقالات کشوری و بین المللی زیادی است که مرهون اراده آهنین و تلاش بی وقفه این بانوی کوشا است.
منبع ؛ سایت ویکی زندگی
برشی از موفقیت های دکتر حقیر السادات در اروپا
در سال۲۰۱۸ توانستم از دانشگاه آمستردام هلند مدرک دکترای تخصصی کسب کنم و پایاننامهام به عنوان یکی از پایاننامههای برتر اروپا شناخته شود. در اروپا رسم است که از هر پایاننامه سه، چهار مقاله ISI در میآید اما پایاننامه من به صورتی بود که ۱۰ مقاله از آن استخراج شد. خروجی آن تولید یک دارو برای درمان سرطان بود که به امید خدا تا چند سال دیگر به مرحله تولید میرسد. ثبت چندین اختراع در داخل و خارج از کشور در زمینه محصولات دانشبنیان و تجاریسازی دو محصول دانشبنیان کسب عنوانی چون فناور برتر در سال ۱۳۹۶، دانشجوی نمونه دکترا در سال ۹۱ـ ۹۲، بانوی نمونه بسیجی کشور در همان سال، دستاورد برتر دانشگاه تهران در سال ۹۶ از دیگر افتخاراتی است که توانستم به آن دست پیدا کنم.
میدان
سر فصلهای نامه رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا:
کشور ,فاطمه ,دانش ,نمونه ,نهایی ,دانشگاه ,حقیر السادات ,دانش بنیان ,دانشگاه تهران ,مرحله داوری ,داوری نهایی ,مرحله داوری نهایی